Drie notarissen op het strand

Eind 2011 had ik voor de website van Notariskantoor Lautenbach (www.lautenbach.nl) een serie samengestelde panorama’s gemaakt en nu kwam de vraag voor een nieuwe website met als onderwerp ‘scheidingsbemiddeling’ een brede foto van de zee met een man en een vrouw op het strand , die beiden een andere kant opliepen.’Of ik nog wat in voorraad had ‘?

lautenbach

Een prachtige zee gevonden , waar dan de regenboog af moest , de lucht wat lichter en wat strand op de voorgrond toegevoegd. Ooit had ik  een serie wandelaars op het strand op de rug gefotografeerd die bruikbaar leken. In Photoshop deze wandelaars bewerkt en toegevoegd.

Toch waren ze/we niet totaal tevreden met het resultaat , er ontstond geen ‘klik’ met deze samengestelde foto ! Na een aantal ‘verbeteringen’ was de klik er nog steeds niet .

En zo kwam het voorstel om een nieuwe foto op het strand te maken met twee notarissen van het kantoor als model.De derde notaris stond naast mij om mede de ‘modellen’ aanwijzingen te geven. De ‘modellen’ waren in mijn ogen ideaal , ze hadden zelf een serie kleren meegenomen en waren zeer bereid om de gewenste richtingen ( uit-elkaar ) herhaaldelijk te lopen. Bij het uiteindelijke resultaat was er wel onmiddellijk een ‘klik’ en waren minimale bewerkingen nodig.Deze foto staat nu op de website :

lautenbach 2www.scheidingsbemiddelingijmond.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: